Gå til indholdet

Viden og redskaber

Kurser og uddannelse

Arbejdsmiljørådgiverne tilbyder uddannelser og kurser for konsulenter, ledere og andre, der rådgiver om arbejdsmiljø, og som ønsker at kvalificere deres rådgivning. Vi er et aktivt bindeled mellem forskning og praktisk erfaring, og vores undervisere er højt kvalificerede. De små hold giver dig mulighed for at få ny viden og lære nye metoder sammen med fagfæller.

Procesuddannelse

we:Lift

we:LIFT er Arbejdsmiljørådgivernes egen procesuddannelse. Den er skræddersyet til dig, som arbejder med arbejdsmiljø. Med ny viden og nye redskaber får du en solid værktøjskasse inden for facilitering, kommunikation og adfærdspsykologi, som du kan bruge til at forbedre arbejdsmiljøet. Uddannelsen er for dig, der arbejder som rådgiver, leder eller konsulent. De kompetente undervisere er Nanna Munk, Kenneth Agerholm, Ib Ravn og Signe Bonnén.

Kursus

Faktaundersøgelsen

Faktaundersøgelsen er en systematisk metode til grundig og retfærdig behandling af ansatte og ledere på arbejdspladser med konflikter og mobning. På kurset bliver du klædt på til at håndtere sager om mobning og chikane på arbejdspladen. Kurset er baseret på den anerkendte norske metode faktaundersøgelsen, og har professor Ståle Einarsen som underviser. 

Få alle fordelene

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få seneste nyt om arbejdsmiljø, kurser, lab-konferencen og meget mere.