Gå til indholdet

Mere om konferencen

Vidensdeling, samarbejde og udvikling

Brancheforeningen Arbejdsmiljørådgiverne har arrangeret arbejdsmiljøkonferencen igennem 37 år, hvor arbejdsmiljøprofessionelle diskuterer best practice med andre professionelle og ved både inddragelse af og i dialog med forskningsmiljøet.

Hvad, hvor og hvordan?

Konferencen løber over to hele dage i oktober med et Get2gether-arrangement aftenen før. Konferencen afholdes altid på Hotel Nyborg Strand.

Konferencen byder på fælles oplæg for alle deltagere. Herudover er det muligt for deltagerne at sammensætte deres eget program blandt en lang række forskellige workshops og oplæg. Konferencens temaer diskuteres i større fora. Som deltager kan du følge tråden i temaerne eller vælge at shoppe rundt og lade dig inspirere af de mange forskelligartede emner, konferencen byder på.

Konferencen tilrettelægges af Arbejdsmiljørådgiverne i samarbejde med det faglige udvalg, som består af repræsentanter fra målgruppen.

Arbejdsmiljørådgiverne og det faglige udvalg har taget initiativ til alle plenumoplæg og en stor andel af de udbudte workshops og oplæg. De øvrige workshops og oplæg holdes på oplægsholdernes eget initiativ.

Målgruppe

Arbejdsmedicinske klinikker
Arbejdsmiljørådgivere og konsulenter
Arbejdstilsynet og andre myndigheder
Branchefælleskaber for Arbejdsmiljø
Erhvervs- og arbejdsgiverorganisationer
Faglige organisationer
Forsknings- og formidlingsinstitutioner
Forsikring og pensionsselskaber
Kursusvirksomheder og arbejdsmiljøundervisere
Personale- og HR-afdelinger
Sundhedsfremmevirksomheder
Uddannelsesinstitutioner

Niveauet af faglighed var højt - både i plenum og i workshops

Deltager på konferencen i 2021

følg med i optakten

Du kan endnu ikke tilmelde dig næste års konference, som finder sted 12.-13. oktober 2023. Men hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, får du besked, når der åbnes for forslag til workshops og oplæg, salg af udstillingspladser og tilmelding til konferencen.

Langtidsplanlægning

Har du brug for at kende datoerne for de kommende års konference, kan du se dem her:

2023: 12.-13. oktober
2024: 7.-8. oktober
2025: 6.-7. oktober

Konferencen blev tidligere holdt i november, men fra 2022 blev den flyttet til første uge i oktober (uge 40). Konferencen holdes altid mandag-tirsdag undtagen i 2023, hvor den afholdes torsdag-fredag.

Tilmeld dig her

Nyhedsbrev

Er du interesseret i at modtage spændende kursustilbud, nyheder om foreningen og om den årlige arbejdsmiljøkonference?