Gå til indholdet

Udstiller

Mød arbejdsmiljøprofessionelle fra mange private og offentlige arbejdspladser.

Kom i dialog med professionelle arbejdsmiljøfolk

Konferencens overordnede mål er at styrke den fælles faglige udvikling, erfaringsudveksling, videndeling og netværk blandt mennesker, der arbejder med arbejdsmiljø, ledelse og HR. Konferencen finder sted én gang om året og er en oplagt mulighed for, at leverandører af arbejdsmiljøudstyr og -rådgivning kan udstille produkter og komme i dialog med de mange professionelle arbejdsmiljøfolk. På siden "Mere om konferencen" kan du finde info om deltagernes profil og hvilke firmaer, der plejer at være repræsenteret.

Stand torsdag den 12. oktober

Standene placeres i gangarealerne, hvor deltagerne færdes til og fra de faglige oplæg og i kaffe- og frokostpauser. I den lange pause torsdag eftermiddag er der forskellige aktiviteter, som foregår i udstillingsområdet.

Markedsføring

Når du booker standen, bliver du bedt om at uploade firmalogo og en kort præsentation af dit firma (max 250 tegn) til reklame på konferencens hjemmeside og i den trykte velkomstbrochure til deltagerne. Teksten skal fungere som appetizer for konferencedeltagerne, så de bliver fristet til at opsøge din stand fordi du har relevante produkter eller ydelser.

Konkurrencer

Udstillerne opfordres  til at afholde egne konkurrencer på standen. Konferencens app giver dig mulighed for at scanne dine leads via deltagernes navneskilt, og efterfølgende trække lister ud. Du kontakter selv vinderen af din præmie, og hvis du oplyser arrangøren om det, vil vi oplyse om udtrækningen af din præmie på konferencens hjemmeside og i nyhedsbreve. 

Standpersonale

Det er muligt at tilknytte to standpersonale pr. stand. Det forventes at standen er bemandet, og derfor udløser bestilling af en stand også automatisk bestilling af et stk. standpersonale. Se pris
Ønskes yderligere personale tilknyttet standen, kan der købes  en-dagsbillet for torsdag d. 12. oktober. Se pris

Praktik

El-stik (forlænger med stikdåse) og wifi er tilgængeligt ved alle stande.

Standene er klar til opsætning fra onsdag den 11. oktober kl. 19:00 og skal senest være opstillet torsdag den 12. oktober kl. 9:00.
Standen tages ned samme aften og ryddes for materialer og affald.

Forplejning er inkluderet i prisen for standpersonale. Ønskes middag torsdag aften, kan det bestilles særskilt ved booking af standen.

Standens personale har mulighed for at deltage i konferencens faglige aktiviteter torsdag.

Du skal med...

Gå til booking af stand