Gå til indholdet

Oplægsholder

Byd ind med dit forslag

Lab22-konferencen (tidligere AM-konferencen) har lang tradition for, at deltagerne bidrager til den årlige konference med viden, erfaringer og værktøjer, som de afprøver sammen med øvrige deltagere. Har du eksperimenteret med, har erfaring med eller er ekspert på et helt særligt område inden for ledelse, arbejdsliv eller bæredygtighed? Så giv dit bidrag her!

Workshop

Hvis du mod på at gå i co-creation med konferencens øvrige dygtige deltagere - eller mener du, at du kan lære dine tricks fra dig? – så byd ind med et forslag til formatet LabWorkshop.

Workshop varer 1 ½ time og her skal deltagerne inddrages og engageres.

Talk

Har du spidsvinklet et af dine yndlingstemaer til en knivskarp historiefortælling, som kan få dine artsfæller inden for Ledelse, Arbejdsliv og Bæredygtighed op af stolene? Så byd ind til formatet LabTalk.

Talk er et kort energisk oplæg på 30 minutter, gerne med mulighed for mindre dialog og spørgsmål.

Konferencens 5 temaer

 1. Strategisk ledelse – hvordan kommer vi fra data til forandring?
 2. Fremtiden kommer – det digitaliserede arbejdslivs dilemmaer og potentialer
 3. Mellem magt, krænkelser og psykologisk sikkerhed – hvad og hvordan?
 4. Kontrol, lovgivning og systemer – hvad virker?
 5. Kan man blive sundere af at gå på arbejde?

Hvem kan byde ind og hvordan?

Alle med relevant faglig viden og erfaring er velkomne til at byde ind med en workshop eller Talk. Dit forslag bliver nøje udvalgt blandt et stort antal forslag. Kun de skarpeste indlæg kommer med – til gavn for konferencens deltagere. Din evne til at formidle, reflektere og perspektivere din viden er det vigtigste – men hvis din viden også lægger sig inden for et eller flere af årets fem temaer, har du endnu større chancer for at komme med!

Der åbnes for forslag til årets konference i løbet af foråret – følg med i nyhedsbrevet. For LAB22 er det muligt at melde forslag ind i perioden den 8.-27. april. Forslag meldes ind via en formular her på sitet. Konferencens arrangør gennemgår sammen med Fagligt Udvalg alle forslag og udvælger de mest aktuelle og relevante for konferencens deltagere.

Den videre proces og udvælgelse

 • Du får besked om workshoppen/oplæg er accepteret ultimo maj.
 • I sidste uge af august (uge 35) kontakter sekretariatet dig med information om antal tilmeldte til din workshop. Deltagerlisten følger derefter. Der vil typisk være mellem 12-50 deltagere i en workshop oplæg.
 • At workshoppen/oplægget er programsat, er ikke ensbetydende med, at den bliver gennemført. Hvis der er der for få tilmeldte (under 12 deltagere), forbeholder arrangøren sig ret til at aflyse.
 • Det er en forudsætning for at få optaget en workshop/oplæg på konferencen, at man er indstillet på at møde op og afholde workshoppen, når der er minimum 12 tilmeldte deltagere.

Der gives ikke honorar for afholdelse af workshops eller Talks. Bliver dit forslag programsat og kan gennemføres, vil du få mulighed for at deltage i dagens øvrige program.

Praktik ved afholdelse af workshop og talk

 • Standardudstyr i alle workshoplokaler: projektor og pc, så du kan nøjes med at medbringe din præsentation på en usb. Vi fraråder generelt at oplægsholdere medbringer egen pc, da det ofte volder problemer at koble eksterne pc’er på projektoren. Har du lavet din præsentation på en MacBook, så tag gerne både MacBook og et konverterkabel/adapter med - hotellet har en del udstyr, men lige præcis adaptere/kabler har det med at forsvinde.
 • Der er WiFi på hele hotellet. Log på med egen mailadresse.
 • Da vidensdeling er i fokus på konferencen, henstiller vi til, at der højest er to slides pr. præsentation, der forklarer om virksomheden/organisationen bag et givent projekt.
 • Du kan deltage i dagens øvrige programpunkter, herunder forplejning, dog ikke middag mandag aften.
 • Har du materiale, som du gerne vil forberede deltagerne på inden workshoppen eller talk’en, kan du kontakte konferencesekretariatet og høre om man kan være behjælpelig med udsendelse.
 • Vi modtager meget gerne din præsentation og lægger den på konferencens hjemmeside efterfølgende. Præsentationen placeres på en skjult side som kun konferencens deltagere har adgang til. Præsentationen sendes til ams@bamr.dk eller afleveres i konferencesekretariatet (ikke receptionen) på Nyborg Strand.