Gå til indholdet

Oplægsholder

Byd ind med dit forslag

lab-konferencen (tidligere AM-konferencen) har lang tradition for, at deltagerne bidrager til den årlige konference med viden, erfaringer og værktøjer, som de afprøver sammen med øvrige deltagere. Har du eksperimenteret med, har erfaring med eller er ekspert på et helt særligt område inden for ledelse, arbejdsliv eller bæredygtighed? Så kan du give dit bidrag.

På lab22 arbejdede vi med workshops på 1½ time og talks på ½ time. Formatet på konferencen i 2023 er endnu ikke besluttet.

Hvem kan byde ind og hvordan?

Alle med relevant faglig viden og erfaring er velkomne til at byde ind. Dit forslag bliver nøje udvalgt blandt et stort antal forslag. Kun de skarpeste indlæg kommer med – til gavn for konferencens deltagere. Din evne til at formidle, reflektere og perspektivere din viden er det vigtigste – men hvis din viden også lægger sig inden for et eller flere af årets temaer, har du endnu større chancer for at komme med! Den kommende konferences temaer er endnu ikke besluttet.

Der åbnes for forslag til årets konference i løbet af foråret – følg med i nyhedsbrevet. Forslag meldes ind via en formular her på sitet. Konferencens arrangør gennemgår sammen med fagligt udvalg alle forslag og udvælger de mest aktuelle og relevante for konferencens deltagere.

 

Den videre proces og udvælgelse

  • Du får besked om, hvorvidt din workshop eller dit oplæg er accepteret i løbet af foråret.
  • Efter sommerferien kontakter sekretariatet dig med information om antal tilmeldte til din workshop eller dit oplæg. Deltagerlisten følger derefter. Der vil typisk være mellem 12-50 deltagere i en workshop eller til et oplæg.
  • At workshoppen/oplægget er programsat, er ikke ensbetydende med, at den bliver gennemført. Hvis der er der for få tilmeldte (under 12 deltagere), forbeholder arrangøren sig ret til at aflyse.
  • Det er en forudsætning for at få optaget en workshop eller et oplæg på konferencen, at du er indstillet på at møde op og afholde workshoppen, når der er minimum 12 tilmeldte deltagere.

Der gives ikke honorar for afholdelse af workshops eller oplæg. Bliver dit forslag programsat og kan gennemføres, vil du få mulighed for at deltage i dagens øvrige program.

Praktik ved afholdelse af workshops og oplæg

  • Standardudstyr i alle workshoplokaler: projektor og pc, så du kan nøjes med at medbringe din præsentation på en usb. Vi fraråder generelt at oplægsholdere medbringer egen pc, da det ofte volder problemer at koble eksterne pc’er på projektoren. Har du lavet din præsentation på en MacBook, så tag gerne både MacBook og et konverterkabel/adapter med. Hotellet har en del udstyr, men lige præcis adaptere/kabler har det med at forsvinde.
  • Der er wifi på hele hotellet. Log på med egen mailadresse.
  • Da vidensdeling er i fokus på konferencen, henstiller vi til, at der højest er to slides pr. præsentation, der forklarer om virksomheden/organisationen bag et givent projekt.
  • Du kan deltage i dagens øvrige programpunkter, herunder forplejning, dog ikke middag mandag aften, hvis du ikke er tilmeldt.
  • Har du materiale, som du gerne vil forberede deltagerne på inden workshoppen eller oplægget, kan du kontakte konferencesekretariatet og høre, om de vil hjælpe med udsendelse.
  • Vi modtager meget gerne din præsentation og lægger den på konferencens hjemmeside efterfølgende. Præsentationen placeres på en skjult side, som kun konferencens deltagere har adgang til. Præsentationen sendes til ams@bamr.dk eller afleveres i konferencesekretariatet (ikke receptionen) på Hotel Nyborg Strand under konferencen.