Gå til indholdet

Deltager

Priser, rabat og vilkår

Sammensæt dit eget program

Som deltager på konferencen har du mulighed for at sammensætte dit helt eget program. Vær med til at diskutere aktuelle og relevante dagsordner i de større sessioner og vælg blandt over 40 forskellige workshops og talks, som formidler alt fra best practise til seneste forskningsresultater.
Tilmeldingsfrist: Forlænget til den 26. september 2022!

Programmet er centreret om disse fem temaer:

  1. Strategisk ledelse – hvordan kommer vi fra data til forandring
  2. Fremtiden kommer – det digitaliserede arbejdslivs dilemmaer og potentialer
  3. Mellem magt, krænkelser og psykologisk sikkerhed – hvad og hvordan?
  4. Kontrol, lovgivning og systemer – hvad virker?
  5. Kan man blive sundere af at gå på arbejde?

Programmet er i proces, og det vil først være muligt at reservere plads på de enkelte workshops, talks og arenaer i august. Du kan vælge at deltage i begge dages faglige program, evt. med Get2gether søndag aften eller kun tilmelde dig en enkelt dag.

Priser og rabat

Deltagergebyr 6.900,00 kr

Dækker deltagelse, forplejning og konferencematerialer fra mandag d. 3. oktober - tirsdag d. 4. oktober. Overnatning bestilles og faktureres som tillæg.

Early bird pris (gældende indtil 1. juli 2022) 6.500,00 kr.

Overnatning på Hotel Nyborg Strand fra 975,00 kr

Enkeltværelse: 975,00 kr.
Dobbeltværelse pr. person: 645,00 kr.

Get2gether 500,00 kr.

For dig, der kommer langvejs fra og for dig, der vil møde gamle og nye bekendtskaber under afslappede former, inden konferencens faglige program starter mandag morgen. Let tapas-anretning med vin og et fagligt/underholdende indslag. Husk at booke værelse fra søndag, hvis du tilmelder dig Get2gether.

Enkeltdagsbillet fra 4.000,00 kr

Det er muligt at tilmelde sig en enkelt dag.

Mandagsbillet: 4.500,00 kr. (ink. deltagelse i aftenprogram med forplejning)
Tirsdagsbillet: 4.000,00 kr.

Medlemsrabat 15 %

Medlemmer af Arbejdsmiljørådgiverne får 15 % rabat på deltagergebyret. Kontakt sekretariatet på info@bamr.dk for at få et særligt link til tilmelding med medlemsrabat.

Grupperabat 15 %

Der gives 15 % rabat på deltagergebyret ved en samlet tilmelding på min. fem deltagere.

Afbud eller ændringer

Tilmeldingen er bindende. Frem til den 31. august er afbud muligt mod et gebyr på 1000 kr. Herefter gives ingen refusion af deltagergebyret. Deltageren kan overdrage sin booking til en kollega fra samme arbejdsplads - husk blot at orientere konferencesekretariatet om det på info@bamr.dk. Overdrages bookingen til en person fra en anden virksomhed, betragtes det som et afbud, og det faktureres som afbestilling og dermed gebyret på 1.000 kr. Har du spørgsmål, kan konferencesekretariatet kontaktes på info@bamr.dk eller telefon: 30 48 58 16.

Du skal med...

Tilmeld dig lab22

Deltag på en konference, der er proppet med spændende oplæg om seneste forskning og trends inden for ledelse, arbejdsliv og bæredygtighed.