Gå til indholdet

Deltager

Priser, rabat og vilkår

Sammensæt dit eget program

Som deltager på konferencen har du mulighed for at sammensætte dit helt eget program.

På lab22 kunne du diskutere aktuelle og relevante dagsordner i de større sessioner og vælge blandt over 40 forskellige workshops og talks, som formidlede alt fra best practise til seneste forskningsresultater.

Programmet på lab22 var centreret om disse fem temaer:

  1. Strategisk ledelse – hvordan kommer vi fra data til forandring
  2. Fremtiden kommer – det digitaliserede arbejdslivs dilemmaer og potentialer
  3. Mellem magt, krænkelser og psykologisk sikkerhed – hvad og hvordan?
  4. Kontrol, lovgivning og systemer – hvad virker?
  5. Kan man blive sundere af at gå på arbejde?

På konferencen kunne du vælge at deltage i begge dages faglige program, evt. med Get2gether søndag aften eller kun tilmelde dig en enkelt dag.

Afbud eller ændringer

Tilmeldingen er bindende. Frem til den 31. august er afbud muligt mod et gebyr på 1000 kr. Herefter gives ingen refusion af deltagergebyret. Deltageren kan overdrage sin booking til en kollega fra samme arbejdsplads - husk blot at orientere konferencesekretariatet om det på info@bamr.dk. Overdrages bookingen til en person fra en anden virksomhed, betragtes det som et afbud, og det faktureres som afbestilling og dermed gebyret på 1.000 kr. Har du spørgsmål, kan konferencesekretariatet kontaktes på info@bamr.dk eller telefon: 30 48 58 16.

Du skal med...

Tilmeld dig i 2023

Følg med her på siden om eller skriv dig op til vores nyhedsbrev. Så hører du med det samme, når tilmeldingen for 2023 åbner.