Gå til indholdet

Workshop

Til dig, der vil gå mere i dybden med et emne og engagere deltagerne eller i en form for samskabelse. Det kan være videndeling om erfaringer fra praksis, dialog om en metodes anvendelighed, diskussion om et teoretisk, strategisk eller politisk perspektiv på ledelse eller arbejdsliv eller lignende.

En workshop varer 1 time og 15 minutter. I den tid skal du inddrage deltagerne. Inddragelse kan ske på mange måder – det er vigtigt, at du kort beskriver, hvordan deltagerne bliver inddraget.

Du registrerer dit forslag via formularen nederst på siden. Inden da kan du med fordel:

  • Skrive en overskrift der fænger – deltagerne skal blive fristet til at vælge netop din workshop blandt 15-20 workshops, som afholdes i samme tidsrum
  • Beskrive i kort form (max. 500 tegn), hvad workshoppen handler om
  • Vedhæfte et dokument (i Word, pdf eller PowerPoint) med uddybende beskrivelse på ca. 1 A4 side (max. 10 MB). Dokumentet vil indgå i arrangørens vurdering af, hvilke workshops der er relevante at programsætte. Det vil også fungere som supplerende info til deltagerne, når de skal vælge workshops.
  • Forholde dig til placering i konferencetemaerne

Beskrivelse af formen:
Beskrive hvordan du har tænk at inddrage eller involvere deltagerne så de oplever at det er en workshop.

Angivelse af tidspunkt:
En workshop kan afholdes enten mandag den 7. oktober eller tirsdag den 8. oktober. Angiv hvilken dag, der passer dig og dine evt. medhjælpere bedst. Er du frisk på at afholde workshoppen begge dage (og selv afholde udgifter til overnatning m.m.), kan du også angive det.

Vejen til den gode workshop både for dig og deltagerne:
Reflektér over hvilken forskel vil du gerne gøre for dine deltagere? Hvad får man som deltager med sig ved at komme til din workshop?

Det er muligt at byde ind med forslag til lab24 fra den 29. februar - 28. marts 2024.

OBS - OBS - OBS: Fristen er udvidet til søndag d. 7. april!

Gå til REGISTRERING