COVID-19 og konferencen

Det skal være trygt og sikkert for alle som deltager på arbejdsmiljøkonferencen

Konferencen er undtaget forsamlingsforbuddet, i lighed med andre arrangementer "hvor deltagerne i det væsentlige sidder ned", dog max. 500 mennesker. Afstandskravet på 2 kvm gulvplads pr. person, som sundhedsmyndighederne anbefaler, følger vi naturligvis, når vi fordeler lokaler til de forskellige oplæg. Du kan hjælpe til, ved at melde dig til oplæg på forhånd, så vi ved, hvor mange mennesker vi skal afsætte plads til i hver enkelt lokale - og holde fast i dine valg, selvom du kan være fristet til at gå til et andet oplæg på selve dagen.

Hotel Nyborg Strand opererer med portionsanrettet forplejning. Hotellet har udvidet rengøring og hygiejne i og omkring mødelokaler, gangarealer, fællesområder, toiletforhold samt på værelser. Alle kontakt-flader og -punkter rengøres flere gange dagligt. Alt personale har gennemgået Horestas kursus "Safe to Visit". Hotellet har fået udarbejdet en risikovurdering i samarbejde med Arbejdsmiljørådgiverne. Der var kun behov for enkelte justeringer, så vi er glade for at få vished for at ledelsen og personalet på Hotel Nyborg Strand har taget godt hånd om sikkerhed og hygiejne, så hotellets gæster kan føle sig trygge.

Du som deltager skal naturligvis følge sundhedsmyndighedernes retningslinjer og:

1. Vaske dine hænder ofte og grundigt (med varmt vand og sæbe) og brug derefter håndsprit. Du finder dispensere med håndsprit relevante steder på hoteller (ved toiletter, indgange til mødelokaler, spiselokaler, ved elevatorer, i pauseserveringsområder ect.)

2. Host og nys i dit ærme –ikke i dine hænder.

3. Undgå at røre alt for mange ting og steder i løbet af dit besøg.

4. Hold afstand og undgå fysisk kontakt (min. 1 meters afstand) til andre deltagere og hotellets personale.

5. Undgå håndtryk, kindkys og kram - også selvom du er glad for at se gamle kollegaer, bekendte og samarbejdspartnere.

6. Bliv hjemme eller tag hjem, hvis du er syg.

 

Skulle COVID-19 situationen udvikle sig i en retning, hvor myndighederne indfører restriktioner, der umuliggør at konferencen kan gennemføres, vil evt. forudbetalte beløb blive refunderet.

 


Senest opdateret 02-10-2020

Vil du med på AM:2021 - læs mere her

Tilmeld dig konferencens nyhedsbrev og hold dig orienteret om program og tilmelding til AM:2021