AM:2021

AM:2020 løber af stablen d. 15. - 17. november 2020 på Hotel Nyborg Strand. Vi inviterer dig inden for til spændende dage med oplæg, workshops, netværk og masser af inspiration!

Arbejdsmiljøkonferencen er Danmarks største konference for arbejdsmiljøprofessionelle, som hvert år i november byder dig inden for til konferencedage spækket med spændende oplæg. Når AM:2020 slår dørene op d. 15. november 2020, er det 36 år siden, at arbejdsmiljøkonferencen første gang så dagens lys. Fra den spæde start med halvtreds deltagere på BST-seminarer er konferencen nu med sine ca. 650 deltagere blevet et kæmpe tag-selv-bord for arbejdsmiljøprofessionelle.

Vælg mellem næsten 100 workshops og oplæg, som giver ny viden, værktøjer og inspiration til dit videre arbejde. Konferencen er både for teoretikere og praktikere og en mulighed for, at du som deltager med praktiske erfaringer, kan bidrage med værdifuld viden og inspiration til forskerne, som de kan arbejde videre med efter konferencen og omvendt.

Programmet bliver offentliggjort løbende, så hold dig opdateret her på siden, hvor du kommer til at kunne læse mere om konferencen, om programmet og information til deltagere, udstillere, oplægsholdere.

Vi glæder os til at se dig d. 15. - 17. november 2020 i Nyborg.

Vil du med på AM:2021 - læs mere her

Tilmeld dig konferencens nyhedsbrev og hold dig orienteret om program og tilmelding til AM:2021