AM:2021

AM:2021 løber af stablen d. 29.-31. august 2021 på Hotel Nyborg Strand. Vi inviterer dig inden for til spændende dage med oplæg, workshops, netværk og masser af inspiration!

Arbejdsmiljøkonferencen er Danmarks største konference for arbejdsmiljøprofessionelle, som hvert år byder dig inden for til konferencedage spækket med spændende oplæg. Når AM:2021 slår dørene op d. 29. august 2021, er det 37 år siden, at arbejdsmiljøkonferencen første gang så dagens lys. Fra den spæde start med halvtreds deltagere på BST-seminarer er konferencen nu med sine ca. 500 deltagere blevet et kæmpe tag-selv-bord for arbejdsmiljøprofessionelle.

Vælg mellem næsten 100 workshops og oplæg, som giver ny viden, værktøjer og inspiration til dit videre arbejde. Konferencen er både for teoretikere og praktikere og en mulighed for, at du som deltager med praktiske erfaringer, kan bidrage med værdifuld viden og inspiration til forskerne, som de kan arbejde videre med efter konferencen og omvendt.

Programmet bliver offentliggjort løbende, så hold dig opdateret her på siden, hvor du kommer til at kunne læse mere om konferencen, om programmet og information til deltagere, udstillere, oplægsholdere.

Vi glæder os til at se dig d. 29.-31. august 2021 i Nyborg.

Vil du med på AM:2021 - læs mere her

Tilmeld dig konferencens nyhedsbrev og hold dig orienteret om program og tilmelding til AM:2021