Udstilleroversigt

Stand nr. 01 Vi2Sammen 
Vi2 sammen om HR, arbejdsmiljø og personalejura. Vi ser på den samlede trivsel og sikrer at hele virksomheden har fokus på arbejdsmiljøarbejdet. Vi hjælper med alt fra udarbejdelse af fx APV, krænkelsespolitik til korte og agile MUS-samtaler.
 
Stand nr. 02 PRECURE ApS
Nu kan du få konkrete data på muskelbelastningen, som medarbejdere udsættes for. Vi måler muskelbelastning, præsentere resultaterne i en let overskuelig rapport, anbefaler forbedringsforslag og måler effekten, så I kan adressere nedslidningsproblemer
 
Stand nr. 03 TeamArbejdsliv
TeamArbejdsliv understøtter arbejdspladsers fokus på kerneopgave, arbejdsmiljø og trivsel – via forskning, rådgivning, udredning og evaluering. Målet er god opgaveløsning og et holdbart arbejdsliv.

 
Stand nr. 04 Headsetshop.dk
Valg af headset er forskel på succes eller fiasko. Headset er mere en bare tilbehør til telefonen. Det er et værktøj i sig selv.
 
Stand nr. 05 Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø
Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø (NFA) forsker, formidler og uddanner, og bidrager dermed til at udvikle et sundt og sikkert arbejdsmiljø i Danmark.
 
Stand nr. 06 Nordic2Care - Lux Danmark
Mobil luftrense-koncept, der skaber optimalt arbejdsmiljø ved at fjerne over 99% af partikler og lugt. Testet af Teknologisk Institut og allergi-godkendt af TÜV.

Stand nr. 07 Bureau Veritas
Bureau Veritas hjælper virksomheder og organisationer med at fastholde og udvikle deres brands, værdier og forretning gennem rådgivning, uddannelse og certificering. Skuffen er fuld af muligheder, og løsningen tager altid udgangspunkt i dit behov.

 
Stand nr. 08 Arbejdsmiljørådgiverne/AMPRO

Arbejdsmiljørådgiverne er brancheforeningen for rådgivningsenheder, som arbejder professionelt med rådgivning om arbejdsmiljø.

 

AM-PRO er en sammenslutning af selskaber og organisationer for arbejdsmiljøprofessionelle, der arbejder for at fremme et bedre arbejdsmiljø i Danmark.
   
Stand nr. 09 Cabi
Vi arbejder for et socialt ansvarligt arbejdsmarked, hvor mennesker og virksomheder lykkes. Det gør vi ved at stille brugbar viden og operationelle værktøjer til rådighed for virksomheder og kommuner
Stand nr. 10 Nørskov Miljø ApS
Nørskov Miljø rådgiver små og store virksomheder om miljø, kvalitet, arbejdsmiljø, lovgivning, energi og CSR.
Stand nr. 11 ALPHA AKUSTIK
Alpha Akustik løser støjproblemer fra akustisk analyse til færdig montering.
Stand nr. 12 Glamox
Rigtigt lys på arbejdspladsen.
Stand nr. 13 VELA
VELA producerer ergonomiske personalestole samt brugervenlige patienstole
Stand nr. 14 Mousetrapper AB
Mousetrapper har udviklet og produceret ergonomiske mus siden 1994. Vi er i dag en af de førende i Norden indenfor ergonomiske mus. Prøv en mousetrapper gratis i 14 dage helt uforpligtende.
Stand nr. 15 AM-Gruppen
WORXS giver mulighed for online styring af sikkerhed og arbejdsmiljø, samt APV, opdaterede sikkerhedsdatablade og lovlister. Med vores App kan du indberette observationer, nærved-ulykker og APV. På AM2019 modtager besøgende en gratis arbejdsmiljøbog.

 
Stand nr. 16 A4 Arbejdsmiljø
A4 Arbejdsmiljø er et digitalt medie, der skriver til arbejdsmiljøprofessionelle
 
Stand nr. 17   
Stand nr. 18 Quentic
Quentic leverer HSE & CSR IT SaaS systemer. Quentic har kontorer i 8 europæiske lande, hovedsædet ligger i Berlin.
 
Stand nr. 19   
Stand nr. 20   
Stand nr. 21 Louis Nielsen A/S
Rådgivning indenfor arbejdsrelaterede briller herunder bl.a. skærmbriller og sikkerhedsbriller.

Stand nr. 22   
Stand nr. 23  
Stand nr. 24 FrontAvenue A/S 
FrontAvenue står bag arbejdsmiljøløsningen SafetyNet. SafetyNet er et cloud-baseret system til blandt andet arbejdsskaderegistrering, APV’er og handlingsplaner.

 
Stand nr. 25  
Stand nr. 26 IMMO A/S
IMMO A/S motoriserer arbejdsmiljøet! Med mere en 50 års erfaring i at produceret og udvikle standard og special løsninger til lige netop Jeres arbejdsmiljømæssige udfordringer.
Stand nr. 27 Be-Ge Seating A/S
Producerer kontor/vagt og klinik stole.
 
Stand nr. 28 Copenhagen Game Lab
Vi har en stærk passion for spil og læring. Derfor udvikler vi læringsspil, der er med til at skabe adfærdsændringer, udvide horisonter og flytte grænser. Oplev PÅ FORKANT - et spil til stressforebyggelse - på vores stand.
Stand nr. 29 Carewarekompagniet Aps
Vi er specialister i dynamiske armstøtter og flexarme til medarbejdere, der udfører statisk arbejde, der kræver præcision, støtte og stabilitet for arme og skuldre. Armstøtterne forebygger slidskader og aflaster, når skaden er sket.
 
Stand nr. 30 Sika Footwear A/S
Hos Sika Footwear udvikler, producerer og leverer vi fodtøj til det arbejdende folk. Fra sygeplejersken med 12-timers vagten til entreprenøren, der bygger veje og broer. Behovene varierer, men der gælder det samme for dem alle: Fodtøjet skal passe.
 
Stand nr. 31 ArbejdsmiljøCentret
Arbejdsmiljørådgiver - trivsel på arbejdet bemærkes også af jeres kunder

Stand nr. 36 Etac
Om Etac. I mere end 40 år har Etac koncernen udviklet produkter og tjenester, der skaber muligheder for brugere og hjælpere. Vores mission er, at alle skal kunne leve et frit og uafhængigt liv og forfølge deres drømme uanset fysiske forudsætninger.
 
Stand nr. 38 EcoOnline
EcoOnline udvikler software, som gør arbejdspladsens sikkerhed og håndtering og dokumentation af kemikalier så brugervenlig og omkostningseffektiv som muligt. Vores hovedkontor ligger i Norge, og vi har aktiviteter i hele EU.
 
Stand nr. 39  
Stand nr. 40 Contour Design Danmark A/S
Contour Design er markedsleder inden for forskning, udvikling og design af ergonomiske computermus som RollerMouse, Unimouse og Contour Mouse.
Stand nr. 41 Niras Joblife
Vi har fokus på det gode arbejdsmiljø, rådgiver om fysisk og psykisk arbejdsmiljø - Udbyder af lovpligtige arbejdsmiljøuddannelser
Stand nr. 42 Würth Danmark A/S
Würth Danmark forhandler et bredt udvalg af værnemidler, hygiejneartikler, arbejdstøj, kemiprodukter og andre forbrugsartikler. Herudover tilbyder vi løsninger, specialistviden mv., fx i relation til kemihåndtering, værnemidler og arbejdstøj & sko.
 
Stand nr. 43 Faktaundersøgelse

Lær at håndtere mobning og chikane på arbejdspladsen med faktaundersøgelsen - en systematisk metode til grundig og retfærdig behandling af ansatte og ledere. Kurset afsluttes med en certificering.

 
Stand nr. 44 UniqAir
UniqAir har et af verdens mest effektive filtersystemer, som fjerner allergiske reaktioner fra kemiske og biologiske urenheder herunder skimmelsvamp, tobaksrøg, allergi, afgasning, vira, bakterier og toksiner.

 

 

Vil du med på AM:2020 - så sæt kryds i kalenderen d. 15. - 17. november allerede nu! 

Tilmeld dig konferencens nyhedsbrev og hold dig orienteret om program og tilmelding til AM:2020