AM:2019

AM:2019 løber af stablen d. 10. - 12. november 2019 på Hotel Nyborg Strand. Vi inviterer dig i denne forbindelse indenfor til spændende dage med oplæg, workshops og masser af inspiration!

Arbejdsmiljøkonferencen er Danmarks største konference for arbejdsmiljøprofessionelle, som hvert år i november byder dig indenfor til konferencedage spækket med spændende oplæg. Når AM:2019 slår dørene op d. 10. november 2019, er det 35 år siden, at arbejdsmiljøkonferencen første gang så dagens lys. Fra den spæde start med halvtreds deltagere på BST-seminarer er konferencen nu med sine ca. 650 deltagere blevet et kæmpe tag-selv-bord for arbejdsmiljøprofessionelle.

Vælg mellem mere end 100 workshops og oplæg, som både giver ny viden, værktøjer og inspiration til dit videre arbejde. Konferencen er både for teoretikere og praktikere og en mulighed for, at du som deltager med praktiske erfaringer, kan bidrage med værdifuld viden og inspiration til forskerne, som de kan arbejde videre med efter konferencen og omvendt.

Programmet bliver offentliggjort løbende, så hold dig opdateret her på siden, hvor du kommer til at kunne læse mere om konferencen, om programmet og information til deltagere, udstillere, oplægsholdere.

Vi glæder os til at se dig d. 10. - 12. november 2019 i Nyborg.

Vil du med på AM:2019- så klik her

Tilmeld dig konferencens nyhedsbrev og hold dig orienteret om program og tilmelding til AM:2019